Despre noi

Servicii incarcare cu freon auto

   Indiferent de cate ore petreceti la nivelul propriului autoturism, confortul este prioritar, iar acesta deseori se datoreaza functionarii adecvate a instalatiei de climatizare, fie in timpul sezonului rece, fie in timpul celui cald.

  Insa, functionarea adecvata a sistemului de climatizare auto presupune formarea unor circuite de inalta frecventa la nivel interior, iar unul din elementele componente indispensabile este de departe freonul.

   Acesta este un compus obtinut pe cale organica, folosit indeosebi ca agent frigorific in mai multe situatii, fara ca un autoturism sa faca exceptie.

Cum viata aglomerata atrage de la sine o sumedenie de obligatii si sarcini, cu siguranta ca o actiune de incarcare cu freon auto ar putea necesita ceva timp, mai ales pentru a depista un service autorizat sau dupa caz unul care propune preturi corecte.

In acest caz Neoclim va ofera serviciile neconditionat, avand o experienta vasta in spate, si o echipa de interventie care efectueaza serviciile prompt, cu aparatura profesionala de ultima ora.

Daca aveti in proprietate un autoturism sub egida siglei Citroen, BMW, Dacia, Volkswagen sau Audi atunci cu siguranta intrebuintarea poate fi mai mare, deoarece dotarile sunt cat se poate de avansate, iar interventia se poate face doar sub manualul producatorului tehnic, sub stricte indicatii.

Astfel, pentru a obtine servicii personalizate destinate autoturismului dumneavoastra propriu este nevoie de o echipa care sa cunoasca tehnica auto, dar si modul de interventie.

Avand aparatura mobila, putem face un diagnostic de climatizare al masinii dumneavoastra la fata locului, pentru a identifica eventualele neconcordante ale sistemului cadru sau dupa caz, pentru a pregati autoturismul si instalatia de climatizare pentru perioada urmatoare.

ATENTIE :  Aceste servicii pot fi furnizate doar daca instalatia de climatizare  functioneaza adecvat si nu sunt semnalate scurgeri, reparatiile ulterioare neintrand in misiunea echipei noastre.

Ne rezervam dreptul de a modifica ofertele de pret fara a face un aviz ulterior, dar pastrand un raport de calitate-pret adecvat pentru preferintele tuturor cumparatorilor.

Care sunt principalele argumente care ne recomanda pentru a efectua servicii de incarcare freon la domiciliu?

Prompt

Toate etapele procesului de interventie asupra instalatiei de climatizare a autoturismului propriu, dar si incarcarea cu freon se pot face in mai putin de o ora!

Altfel spus, un serviciu integral care parcurge numeroase etape va fi executat cu ajutorul aparaturii de inalta calitate, ce contine accesorii personalizate in functie de fiecare model de sistem in parte.

Printre operatiuni de baza indentificam : testarea temperaturi sau abaterile instalatiei de freon auto,  introducerea etaloanelor pentru identificarea  sparturilor sau scurgerilor,  verificarea daca instalatia de climatizare isi efectueaza circuitul complet conform manualului tehnic, control asupra mediului ermetic al instalatiei si incarcarea cu freon  sau adaugarea de alte tipuri de fluide pentru piesele de baza.

Avantajos

Ofertele de pret sunt facute pe placul beneficiarilor, in raport cu manopera, deplasarea sau operatiunile facute.

In extensie, echipa noastra de specialisti isi propune sa furnizeze sugestii eventuale in cazul descoperirii unor abateri in functionare sau a altor probleme frecvente.

Comod

Fie ca trebuie sa ai grija de cel mic, sa fii intr-o intalnire de afaceri, sa efectuezi diferite cumparaturi sau sa faci orice alta activitate cotidiana, nu este nevoie de interventia ta, caci executam operatiuni de incarcare cu freon auto la cheie, iar de indata ce a fost finalizata operatiunea ve-ti fi contactat pentru a verifica daca totul este in regula sau daca interventia a fost de calitate.

Indiferent care este locatia dumneavoastra de provenienta noi ne vom deplasa pentru dumneavoastra pentru a nu va pune pe drumuri si a nu pierde timp pretios!

Chiar daca aveti un model mai vechi de masina sau dupa caz daca aceasta a suferit numeroase reparatii in timp, noi putem gasi solutii potrivite pentru orice context in parte, raportul de calitate al serviciilor efectuate si experienta angajatilor certificand orice interventie, indiferent de dificultatea acesteia.

La cerere puteti solicita o oferta personalizata din timp, pentru a efectua verificarea periodica la timpul potrivit, fara sa fie depasit termenul, conform specificatiilor date de producator.

Toate produsele noastre pe care le folosim sunt supuse unor standarde de calitate de talie internationala, folosite in tehnica auto moderna, astfel ca nu trebuie sa va faceti cu griji cu privire la interventiile noastre sau randamentul de functionare a sistemului de climatizare in timp, totul executandu-se pe baza unor documente standard.

Deplasare la domiciliu in Bucuresti pentru incarcare freon in instalatia masinii