Intretinerea autovehiculului Audi pe care il detii presupune si incarcarea cu freon auto

  • Intretinerea autovehiculului Audi pe care il detii presupune si incarcarea cu freon auto ac-on.jpg

Intretinerea autovehiculului Audi pe care il detii presupune si incarcarea cu freon auto

Climatizarea este un sistem foarte complex al carui principal scop este de a scoate caldura din aerul care intra in habitaclu si de a o transforma in aer rece. Caldura este restituita in aerul exterior sub capota motorului la trecerea prin condensator. Climatizarea este, asadar, un sistem ce utilizeaza in circuitul inchis un principiu fizic simplu: freonul absoarbe caldura din exterior prin trecerea din stare lichida in stare gazoasa.

Deoarece sezonul cald se apropie trebuie sa luati in calcul efectuarea verificarilor necesare si serviciilor de incarcare freon aer conditionat auto. Masinile care au aer conditionat necesita intretinere regulata, astfel incat sa fie evitate atat problemele, cat si defectiunile, cu care conducatorii auto se pot confrunta la un moment dat.

La Neoclim, serviciile de incarcare freon sunt efectuate in conditii sigure si la costuri optime, iar scurgerile de freon sunt detectate imediat, fara a fi nevoie de demontarea intregului sistem.

Importanta efectuarii regulate a serviciilor de incarcare freon

In urma unor cercetari efectuate de specialisti, s-a ajuns la concluzia ca sistemul de aer conditionat pierde anual 15% din cantitatea de freon din intreaga instalatie. Verificarea anuala a intregii instalatii de aer conditionat este imperios necesara in vederea depistarii din timp a eventualelor scurgeri si probleme.

Pot exista situatii in care freonul se pierde in cateva luni, treptat si sigur, prin porii circuitului sistemului de climatizare. In acest caz, incarcarea cu freon se efectueaza in conditii sigure si la costuri optime, prin folosirea unor substante speciale, fara a fi necesara demontarea intregului sistem.

Principalele motive pentru a opta pentru serviciile de incarcare freon Audi

Una din cele mai cunoscute si mai apreciate marci auto de pe piata este Audi. Posesorii unui asemenea autoturism resimt problemele care apar la aparatul de climatizare care, daca nu mai functioneaza la capacitate maxima, nu mai dau randament, iar confortul este compromis. Accesarea ocazionala a aparatului de climatizare se va resimti in sezonul cald deoarece racirea habitaclului nu mai este la fel de eficienta, randamentul de lucru scade, iar pasagerii si conducatorul autoturismului isi vor exprima nemultumirea.

Indiferent ca detineti un autoturism seria A, RS sau un model de colectie, functionarea sistemului de climatizare impune anumiti parametri. Freonul are o importanta deciziva, deoarece la orice automobil, lichidul refrigerant poate conduce la identificarea parametrilor de confort adecvati. Specialistii va vor comunica si daca este necesara schimbarea filtrului, efectuarea unei igienizari cu substante antiseptice la instalatia de climatizare sau intervenirea asupra factorilor de mediu ce influenteaza functionarea intregului circuit.

Pentru a efectua incarcare freon auto Audi in cele mai bune conditii, suntem pregatiti cu aparatura performanta si produse de cea mai buna calitate, astfel incat sa putem remedia defectiunile oricarui tip de autoturism. Aparatura pe care o utilizam in procesul de incarcare freon se remarca prin performantele inalte, gratie carora reusim sa asiguram cele mai bune servicii, la cele mai bune preturi. In plus, pentru ca timpul este pretios, nu va trebui sa depuneti prea multe eforturi pentru a ajunge la un centru specializat, deoarece profesionistii nostri se deplaseaza la domiciliul clientilor pantru a-si indeplini misiunea.

Cel mai bun moment pentru efectuarea unei incarcari cu freon auto

Vestea buna este ca puteti opta pentru pachetele complete in vederea efectuarii unei incarcari cu freon auto, pachete care includ igienizarea instalatiei de climatizare in perioada mai rece, sezoane in care facem reduceri semnificative. In plus, achizitionarea unui pachet este foarte importanta, deoarece ajuta la distrugerea bacteriilor ce pot fi prezente in sistemul de racire si ajung in masina.

Pentru a va asigura ca autoturismul pe care il conduceti este in perfecta stare de functionare, trebuie sa va ocupati de fiecare componenta a acesteia. Specialistii nostri pot asigura o diagnoza completa a sistemului de aer conditionat al masinii, identificand orice tip de defectiune, fie ca este vorba de defectiuni mecanice, electronice ale sistemului de racire, fie ca la mijloc sunt alte probleme.

Asadar, inainte de a opta pentru incarcarea cu freon auto, trebuie sa stiti ca din sistem este  eliminata umiditatea si este introdusa cantitatea necesara de ulei, conform indicatiilor producatorului auto. Abia dupa ce toate etapele sunt finalizate, expertii nostri efectueaza si o testare riguroasa a intregului sistem, pentru a se asigura ca functioneaza in parametri normali.

Share:
Comentarii
Scrie un comentariu

Deplasare la domiciliu in Bucuresti pentru incarcare freon in instalatia masinii