Încărcare aer condiţionat BMW. Sfaturi de la profesionişti!

  • Încărcare aer condiţionat BMW. Sfaturi de la profesionişti! 2ef9338e-9086-48b0-bd6c-b9e8cd00adc0.jpg

Încărcare aer condiţionat BMW. Sfaturi de la profesionişti!

Etapa de încărcare freon auto este comună tuturor vehiculelor, deoarece indiferent de marcă şi de preţ, fiecare instalaţie de aer condiţionat auto rămâne mai devreme sau mai târziu fără freon. Astfel, dacă BMW-ul tău a rămas fără freon tot ce trebuie să faci este să apelezi la încărcare freon BMW de la Neoclim, şi echipa noastră va fi imediat gata să îţi ofere ajutorul de care ai nevoie.

În continuare îți vom oferi mai multe sfaturi de la posesorii de BMW pentru încărcarea cu freon a sistemului de aer condiţionat din maşină.

Operaţiunea de încărcare freon aer condiţionat se face doar la specialişti

Aşa cum te-ai obişnuit, probabil, când vine vara căldura apare instantaneu şi devine deranjantă, prin urmare, un gest s-a transformat în reflex – apeşi butoanele care pun în funcţiune sistemul de aer condiţionat. Sunt şi persoane care tot aşteaptă în zadar să se răcorească pentru că aerul nu mai este la fel de rece ca şi în vara trecută. Este un semn clar că ceva se întâmplă în instalaţia de aer condiţionat care, cel mai probabil, nu a fost pornită toată iarna.

Dacă în casă atmosfera rămâne încă suportabilă, în maşină lucrurile sunt foarte diferite pentru că tabla acesteia se încinge rău la soare. Vara chiar este greu de trăit în maşini, microbuze şi autobuze în lipsa aerului condiţionat, iar un BMW se încinge la fel ca orice altă maşină, deci nu este protejat de soare. Existenţa aerului condiţionat este un criteriu important care contează mult în momentul cumpărării unei maşini. O dovadă este faptul că acum toţi producătorii oferă aerul condiţionat ca şi dotare de serie.

Aerul condiţionat se poate încărca la domiciliu doar de profesionişti

Ce faci când instalaţia de climatizare nu funcţionează? Este simplu, mergi în service sau ne suni pe noi. Nu merge la primul service care îţi iese în cale. Îţi recomandăm să apelezi la unul foarte serios care să fie dotat cu un echipament special care să facă diagnoza corect şi să determine pierderile cu un marker fluorescent. De asemenea service-ul la care apelezi ar trebui să spele tubulatura, să cureţe prin filtrare locul şi să completeze cantitatea de agent refrigerent. Îţi recomandăm să nu încerci în faţa blocului şi nici să mergi la un mecanic de cartier, pentru că instalaţia ta este prea scumpă şi complexă pentru a experimenta pe ea.

Dacă nu ai timp şi determinare pentru a veni până la noi, sună-ne şi vom veni noi la tine. Asigurăm încărcare freon la domiciliu şi echipa noastră se va prezenta în cel mai scurt timp pentru a pune un diagnostic sistemului tău de aer condiţionat din maşină.

Cât de des trebuie să faci verificarea instalaţiei de aer condiţionat?

Ai fi dispus să circuli cu o maşină fără să îi schimbi uleiul? Este evident că nu! Şi aerul condiţionat contează foarte mult! La fel cum contează tot ceea ce compune maşina şi sistemul de aer condiţionat trebuie să fie întreţinut pentru a funcţiona foarte bine în momentul în care ai nevoie de el. Instalaţia ta de aer condiţionat şi sistemul de încălzire trebuie să fie verificate tot timpul şi aceste verificări îţi permit să depistezi problemele înainte ca ele să devină grave şi costisitoare.

Ce este filtrul dehidrator şi de ce trebuie să îl înlocuieşti?

La fel cum ai grijă să schimbi des filtrul de particule de la maşină, fără să mai vorbim despre celelalte componente care asigură funcţionarea optimă a motorului, nu trebuie să uiţi nici de filtrul dehidrator din instalaţia de aer condiţionat. Acest filtru va trebui să fie înlocuit de fiecare dată când se remediază defecţiunea de la aerul condiţionat sau o dată la trei ani, pentru că granulele sale se sparg şi pot să înfunde valva de expansiune. Această anomalie va duce la nefuncţionarea sistemului şi cu timpul se va putea defecta compresorul care costă în jur de 4000 de lei. Ceea ce acum pare un disconfort financiar, pe termen lung se va dovedi un mare beneficiu.

Cum se detectează pierderile de lichid refrigerent?

În momentul în care scade cantitatea de agent frigorific, aceasta este cea mai des întâlnită cauză a scăderii randamentului oferit de instalaţia de aer condiţionat. Sunt şi persoane care se laudă că încarcă cu freon pentru a încerca să găsească pierderile prin mijloace doar de ei ştiute. Este recomandat însă să apelezi la un service care este dotat cu echipamente speciale pentru a întreţine şi pune un diagnostic pentru sistemul de aer condiţionat. Noi vom depista scurgerile şi problemele în mod automat. Detectoarele electronice sunt foarte rapide şi micşorează pierderile de agent refrigerent.

Ar trebui să te grăbeşti pentru că după ce se instalează canicula toţi şoferii vor fi prezenţi în service-uri şi va trebui să aștepți mai mult pentru repararea instalaţiei.

Share:
Comentarii
Scrie un comentariu

Deplasare la domiciliu in Bucuresti pentru incarcare freon in instalatia masinii