INCARCARE FREON AUTO VOLVO

INCARCARE FREON AUTO VOLVO

Volvo este un producător de origine suedeză care se confruntă în prezent cu producția de vehicule de tonaj redus, de automobile sportive sau tip SUV.

În prezent, se pot remarca modele care propun un spirit inovativ dar, în egală măsură și variante decapotabile, facut special pentru impact și performante de drum redutabile.

Fiecare calatorie, indiferent de anvergura si distanta parcursa la nivelul unui automobil Volvo este posibila doar daca este accesat sistemul climatic, responsabil cu asigurarea climatului din interiorul masinii.

Acest lucru este posibil datorita unui comutator si a unui senzor de temperatura care poate transforma totul la parametrii doriti in doar cateva minute sau secunde in functie de incalzirea motorului dar si de alti factori de mediu sau caracteristici tehnice ale automobilului.

Factorul timp este decisiv in privinta functionarii  si randamentului acestui sistem drept pentru care efectuarea de revizii periodice ar trebui sa devina un obiectiv pe termen lung pentru a mentine in parametrii optimi aceasta instalatie.

De ce trebuie sa ne asiguram ca periodic o echipa de experti analizeaza sistemul clima?

Atat nivelul lichidului refrigerant cat si pierderile de ulei sau tensiune sunt procese care pot afecta intreaga instalatie pana la ajungerea in stadiul de nefunctionare.

Este necesar ca dupa terminarea sezonului rece, acolo unde masina a necesitat mai multe resurse de functionare, atat energetice cat si combustibile sa fie efectuata o incarcare cu freon, supusa tuturor specificatiilor tehnice ale conducatorului auto.

Neoclim, firma din Bucuresti adaptata standardelor de performanta

Politica noastra de functionare este de a nu lasa nimic la voia intamplarii atunci cand vine vorba de necesitatile autovehicului oricarui client, drept pentru care ne-am accesorizat cu aparatura si solutii de ultima ora in rezolvarea oricarei probleme a instalatiei de clima.

Altfel spus, fie ca detineti un model Volvo C30, C70, S40, V50, XC60 sau alta categorie 4x4, autoutiliatara sau camion, noi vom putea interveni chiar la locul dumneavoastra de provenienta pentru a executa operatiuni specifice oricarui atelier.

Spre exemplu, aparatura noastra efectueaza masuratori de o inalta precizie cu privire la pierderile de freon, ulei si abaterile de sarcini, datorita prezentei undelor ultraviolete, recunoscute pentru evidentierea si celor mai mici detalii semnificative.

In egala masura, pentru a ne asigura ca depunerile si impuritatile nu sunt parte integrata a sistemului sursa putem executa la cerere operatiuni de igienizare cu solutii performante, facute sa ofere durabilitatea dorita in raport cu sarcinile de lucru.

La finalul încărcării cu autoturism de înaltă calitate va fi acțiunea care va eficientiza funcționarea automobilului dvs., toate acestea fiind executate într-un timp scurt de timp și supuse unor oferte foarte avantajoase.

Fie ca doriti o interventie programata sau una in regim de urgenta, noi va putem sta la dispozitie atat prin telefon cat si prin e-mail, echipa noastra de comanda procesand orice cerere rapida.

Suntem o firma care executa exclusiv servicii care au la baza umplerea cu auto freon sau mentenanta sistemelor clima.

În cazul în care identificăm alte probleme de ordin tehnic la nivelul motorului sau al altor elemente componente, nu vom executa operațiuni de reparatii.

Share:

Deplasare la domiciliu in Bucuresti pentru incarcare freon in instalatia masinii