INCARCARE FREON AUTO SKODA

  • INCARCARE FREON AUTO SKODA Skoda 890x500.png
  • INCARCARE FREON AUTO SKODA Skoda 890x500.png

INCARCARE FREON AUTO SKODA

Skoda este numele unui producător de origine cehă, care în ultimul timp a cunoscut o masivă răspândire, datorită modelelor promovate, atat de tip coupe cat și transportor.

Fiind parte integrantă în prezent a concernului Volkswagen Grup, automobilele acestui producător au fost proiectate pentru profilul și viața oricărei categorii de oameni, remarcându-se în prezent modelele Octavia, Fabia, Superb sau Kodiaq care îngrijesc acest producător.

Chiar și așa, grijile conducătorului auto nu dispar, indiferent de inovatie sau performante, mai ales ca masina interactioneaza cu factorii de mediu sau de uzura, drept pentru care ar trebui sa ancoram o atentie deosebita a climatului de sistem, responsabil pentru sustine atmosfera din interiorul masinii .

De ce este importantă instalarea AC la un automobil Skoda?

Rolul instalatiei AC este acela de a oferi confort pasagerilor indiferent de perioada calendaristica, de a ajuta la obtinerea vizibilitatile potrivite pentru strabaterea oricarei suprafete carosabile.

Pentru a fi posibil acest lucru este necesar sa ne indreptam atentia spre lichidul refrigerant, care joaca un rol deosebit de important in sistemul AC, ca urmare a schimburilor de tensiune sau de ordin termic existente intre piese precum condensator, vaporizator sau radiator.

Exista situatii in care nivelul sau ar putea scadea ca urmare a nefolosirii sistemului AC o perioada lunga de timp sau dupa caz datorita temperaturilor excesiv de scazute, identificate indeosebi iarna.

Desi nu o sa va vina sa credeti este absolut necesar sa bifati revizia periodica si asupra acestui sistem la fel ca in cazul schimburilor frecvente de ulei sau placutelor de frana, pentru a nu ajunge la procesul de uzare excesiva sau dupa caz depuneri masive de impuritati pe suprafata sa, situatie ce i-ar suprima functionarea.

 

 

 

 

Cum se intervine eficient asupra sistemului AC?

Actiunea de umplere/golire cu freon auto trebuie sa aibe la baza o echipa de profesionisti, respectand intocmai procedurile de lucru.

In egala masura este necesar sa detectati pierderile de ulei pentru a nu afecta eficienta condensatorului in functionare, precum si alte operatiuni precum cea de inlocuire a filtrului de polen responsabil in retinerea impuritatilor extrase din mediu.

Servicii mobile la cerere pentru orice model Skoda

Neoclim este locul unde puteti gasi o echipa de experti gata sa raspunda provocarilor cand vine vorba de orice defectiune a sistemului clima.

Fie ca aveti in proprietate un model Fabia al anilor 2000, un prototip Superb, Octavia, Yeti, sau Roomster, noi putem interveni la cerere in orice loc din orasul Bucuresti, chiar si in zonele industriale, pentru a executa procese de reparatie, diagnosticare si incarcare auto cu freon.

Folosim agentul frigorific lichid de cea mai buna calitate si aparatura recomandata de experti astfel incat sa se asigure atat calitatea interventiei, cat si eficienta climatului sistemului in urmatorii ani, precum si performantele obtinute de acesta.

Aplicam instructiunile tehnice in functie de producator

De foarte multe ori probabil după o investiție o altă investiție ca urmare a unei calități scăzute de muncă identificate în anumite servicii.

Neoclim se va asigura că va interveni prompt și eficient în orice situație, fără posibilitatea de apariție a unei probleme ulterioare, ceea ce vă va ajuta să confirmați investiția făcută.

Share:

Deplasare la domiciliu in Bucuresti pentru incarcare freon in instalatia masinii