INCARCARE FREON AUTO RENAULT

  • INCARCARE FREON AUTO RENAULT Renault 890x500.png
  • INCARCARE FREON AUTO RENAULT Renault 890x500.png

INCARCARE FREON AUTO RENAULT

Masinile sub egida Renault au reprezentat un impact real în industria auto actualitate datorită aspectului exterior, dar și dotarilor din bord, mai ales când vine vorba de siguranță și confort pentru pasageri.

În prezent, se poate remarca un automobil atât economic, cât și de impact, care va transforma sofatul într-o activitate perfectă pentru ieșirea din rutină sau după caz ​​pentru a efectua drumeții împreună cu cei dragi.

Insa, pentru a va asigura ca in interiorul nu se identifica o temperatura mult prea scazuta, sau o excesiva umiditate este necesar sa se apeleze ori de cate ori este cazul la sistemul de clima, care este responsabil cu crearea confortului confort pe toata durata de calatorie.

Indiferent ca a-ti achizitionat un automobil din fabrica sau acesta este cumparat ulterior de la proprietar, trebuie sa stiti ca sistemul clima trebuie supus reviziilor periodice pentru a-si pastra actualitatea, functiile intacte sau dupa caz performantele.

Nivelul scazut de freon stopeaza actiunile de racire ale aparatului clima

Freonul sau lichidul refrigerant este absolut necesar in aceasta instalatie, deoarece are rolul de a sustine schimburile termice intre elemente precum condensator, vaporizator, valva de expansiune.

In prezent, asupra aparatului clima un calculator va poate indica cantitatea de freon existenta la nivelul instalatiei, dar si necesitatile cerute, pentru a stii daca ceva este in neregula sau daca trebuie sa accesati un service specializat pentru actiunea de umplere cu freon auto.

Alte probleme asociate au fost identificate de-a lungul timpului la modelul clima

Forumurile de specialitate sunt locul de intalnire pentru toti pasionatii de automobile Renault, acolo unde au fost semnalate des probleme la nivelul filtrului de polen, aerotermei sau numeroase pierderi de ulei, care pot conduce la degradarea intregii instalatii.

Chiar daca nu este nevoie de o interventie speciala si sistemul AC nu va da batai de cap, asigurati-va ca efectuati o revizie periodica, ce poate fi accesata chiar de la domiciliu, solicitand serviciile Neoclim.

 

Neoclim se ocupa cu incarcarea unei clime Renault chiar la domiciliu tau

Te aflii in concediu sau pur si simplu vrei sa iti delectezi timpul cu alta actiune cotidiana? Nu ai de gand sa strabati intreaga capitala doar pentru cautarea unui service?

Fie ca detii in proprietate un model Renault Clio, Espace, Fluence, Grand Scenic, Laguna, Megane, Symbol sau oricare alt model indiferent de categorie, va putem asigura ca vom interveni prompt cu aparatura de ultima generatie si vom executa procesul in conformitate cu specificatiile din manualul tehnic ale conducatorului.

Solicitati o oferta personalizata chiar acum!

Pe langa incarcarea cu autoturisme, echipa Neoclim va pune la dispozitie posibilitatea efectuarii de diagnosticare computerizata pentru determinarea pierderilor, igienizarea sistemului de clima si mai mult decat adaugarea de ulei pentru compresor acolo unde este cazul, situatia in care se vor obtine proprietati bune de etansare.

Va rugam sa ne contactati prin e-mail cat si telefonic, in oricare din cele doua modalitati noi va vom raspunde prompt si vom trimite un echipa formata din specialisti care vor rezolva orice tip de problema.

Share:

Deplasare la domiciliu in Bucuresti pentru incarcare freon in instalatia masinii