INCARCARE FREON AUTO MAZDA

  • INCARCARE FREON AUTO MAZDA Mazda 890x500.png
  • INCARCARE FREON AUTO MAZDA Mazda 890x500.png

INCARCARE FREON AUTO MAZDA

Autoturismele Mazda sunt de departe o inovatie in automobilistica auto, oferind in imaginea de prezentare stilul si rafinamentul conducatorului indiferent de mediul de provenienta.

Insa, dobandirea confortului la nivelul sau nu este o actiune care poate fi accesata mereu, mai ales daca nu se solicita revizii periodice ale sistemului de climatizare auto, raspunzator pentru o serie de procese deloc neglijat.

Pe deoparte, se poate evita nivelul de umiditate de la nivelul interiorului, pe de alta parte se poate obtine dezaburirea geamurilor pentru a obtine un nivel de claritate pe drumurile carosabile, iar pe de alta parte pasagerii pot simti nivelul de confort specific, raportat la anotimpul în curs sau după caz, alți factori caracteristici.

 Care sunt beneficiarii acestor servicii?

Daca aveti multe servicii din oras v-au raspuns negativ asupra unor actiuni de interventie, noi dorim sa va cunoastem faptul ca putem sa operem asupra oricarui prototip, indiferent de anul sau de fabricatie.

Spre exemplu, fie ca aveti un model Mazda 3 sau unul din seria RX sau CX, va putem asigura cele mai bune rezultate atunci cand vine vorba de acest serviciu.

Nefiind o acțiune simplă, acesta poate fi tradus în mai multe etape, inițial traducând prin efectuarea unor operații de diagnosticare a pierderilor de freon, continuând cu procesul de vacumare și eliberare a acestuia, finalizând cu încărcarea lichidului agentul frigorific conform manualului tehnic de intervenție .

Deoarece există reziduuri care pot fi depozitate pe pereții acestui sistem sau diferite sarcini care pot afecta rezistența mecanică a pieselor se recomandă efectuarea unui proces de igienizare a sistemului climatic pentru o durată lungă de viață, rezistență, dar și factor de performanță.

Neoclim se asigură că nu modifică bunul curs al sarcinilor dumneavoastră

Daca va aflati la serviciu si nu exista o cale de parasire a firmei in care lucrati, noi va putem asigura ca echipa noastra mobila poate opera acest serviciu chiar si in parcare sau, dupa caz, in garaj.

Mai mult decat atat, in cazul in care am detectat o fisurare sau o inadvertenta a pieselor din suport, putem oferi solutii de inlocuire sau sugestii pentru a repune in functiune sistemul clima, dar si pentru a maximiza performantele.

Nu exista preturi fantoma

Deseori atunci când v-ați contactat cu un serviciu autorizat, probabil va fi comunicat un preț, și când a venit momentul să luați în primire autoturismul a plătit o altă preț, ca urmare a unei intervenții cu alte operații ulterioare.

Nu este cazul in dreptul nostru, deoarece respectam parteneriatul cu toti clientii, iar pretul muncii este stabilit de la inceput, fara nici o modificare ulterioara neanuntata.

Chiar si asa dorim sa comunicam ca nu suntem o firma care cuprinde oameni specializati in mecanica auto de alte sisteme decat cele de climatizare.

În cazul în care au fost detectate și alte probleme asociate ne rezervam dreptul de a nu interveni în afara domeniului nostru de activitate.

La cerere pentru clientii fideli sau interventii mai complexe putem oferi o oferta personalizata.

Share:

Deplasare la domiciliu in Bucuresti pentru incarcare freon in instalatia masinii