INCARCARE FREON AUTO LAND ROVER

  • INCARCARE FREON AUTO LAND ROVER Land rover 890x500.png
  • INCARCARE FREON AUTO LAND ROVER Land rover 890x500.png

INCARCARE FREON AUTO LAND ROVER

Land Rover este acel brand de autoturisme care doreste sa ofere un plus de personalitate tuturor posesorilor dar si alte facilitati in ceea ce priveste dotarile interioare sau performantelor drumurilor.

Pentru ca un pasager sau un conducător auto să se identifice în deplin confort asupra procesului de conducere, utilizarea sistemului de climatizare auto este absolut esențială.

Odată cu trecerea timpului, cu schimbările de mediu, o tranziție între sezoane sau alți factori externi, randamentul acestuia ar putea fi afectat, mai ales printr-o acțiune cum ar fi pierderea fluidului de freon.

Ce rol sunt lichidul de freon?

Lichidul de freon se utilizează în toate schimburile de termice care execută piesele componente ale sistemului de climatizare, cum ar fi condensatorul, valva de expansiune sau vaporizatorul.

Fie ca se identifica tensiuni de lucru excesiv de mari sau ceva mai mici, lichidul refrigerant se asigura de creearea tuturor conditiilor pentru a produce efectul final, acela de a obtine climatizarea specifica a interiorului masinii sau dezaburirea parbrizului.

Service auto ales la intamplare?

Un studiu arata ca de indata ce a fost identificata o problema vizibila asupra acestui sistem, se apeleaza la prima varianta avuta la indemana de posesorul autoturismului, insa aceasta actiune poate declansa ceva daune ulterior.

Spre exemplu, executarea defectuoasa a procesului de golire/umplere cu lichid refrigerant, precum si calitatea acestuia pot fi procese care pot conduce si la fenomene precum supraincalzire sau supraracire.

La modelele Land Rover ar trebui sa existe o atentie specifica asupra acestor procese daunatoare, intrucat scaderea lichidului sau sarcinilor de lucru pot conduce la afectarea intregului sistem de climatizare, iar acest lucru va necesita si alte resurse financiare.

 

 

 

Neoclim, lider in interventie personalizata

Detineti un model Freelander, unul Evoque sau Discovery? Sau alte variante facute sa cocheteze cu trendurile actuale?

Indiferent de circumstante, noi va putem asigura ca echipamentul nostru de interventie, politica de functionare si ofertele de pret sunt toate in avantajul dumneavoastra!

Spre exemplu pe langa actiunea in sine de incarcare cu freon auto Bucuresti, executam operatiuni de diagnosticare pentru a evidentia pierderile, dar nu in ultimul rand putem oferi solutii pentru igienizarea intregului sistem, situatie in care ii vor fi maximizate performantele si se va extinde nivelul de viata al acestuia.

Pretul manoperei este unul de departe competitiv, iar impresia lasata la final de echipa noastra doreste sa va garanteze faptul ca suntem un personal atestat pentru astfel de probleme sau revizii periodice ale automobilului pe care il detineti.

Dacă nu aveți nevoie de formalități, vă invităm să ne contactați prin telefon sau prin e-mail, departamentul de suport fiind disponibil în fiecare zi într-un interval orar accesibil.

În cazul în care unul dintre prietenii dvs. este altfel reprezentativ, vă invităm să solicitați oferta de preț, situație în care puteți beneficia de o reducere.

Interventiile noastre se executa doar asupra sistemului de climatizare, nefiind un serviciu auto specializat si pe alte categorii.

Nu suntem raspunzatori si nu intervenim de indata ce am semnalat fisuri sau avarii asupra unor accesorii sau ale unor sisteme.

Share:

Deplasare la domiciliu in Bucuresti pentru incarcare freon in instalatia masinii