INCARCARE FREON AUTO HONDA

  • INCARCARE FREON AUTO HONDA Honda 890x500.png
  • INCARCARE FREON AUTO HONDA Honda 890x500.png

INCARCARE FREON AUTO HONDA

Utilizarea simplă a unui autoturism propriu Honda pentru uz comun este fără nici o necesitate, indiferent de perioada calendaristică în care ne aflăm.

Unul dintre sistemele cele mai importante ale acestui autoturism este departe de climatizare, care, în afară de confortul oferit în termeni generali, este subordonat și o serie de anexe care vă vor asigura fie că veți obține vizibilitatea potrivită în trafic, fie că nu vă inspirați diferite impurități de la nivel aerian.

Astfel se poate evita o eficienta sporita a unui sistem de climatizare, gratie proceselor de filtrare si transformare a aerului la temperatura dorita.

Insa toate aceste actiuni necesita o atentie deosebita si o intretinere a unui sistem sursa, mai ales una precum incarcarea cu auto freon.

Lichidul refrigerant are un rol deosebit de important in ansamblul acestui circuit, mai ales la nivelul condensatorului, fiind astfel un element de suport al sau atat pentru a transforma sarcinile, cat si pentru a se asigura de buna sa functionare sau alte transformari ulterioare.

Uzura, dar si numeroasele depuneri pe structura carcasei pot fi de departe actiuni care pot afecta randamentul acestui sistem, drept pentru care va propunem un serviciu de diagnosticare si interventie rapid, eficient si la un pret avantajos.

Neoclim se ocupa de orice model Honda preferential

Detineti un model Honda Civic? Sau unul Accord, Jazz, Legend sau Stream?

Sau poate va place modelul Hybrid? Nu este nici o problema, intrucat aparatura noastra este adaptata oricarui protitip, iar calitatea interventiei va fi supusa tuturor specificatiilor existente in manualul tehnic, totul pentru a optimiza nivelul de functionare al sistemului de climatizare.

Nu poate raci/incalzi la o anumita treapta de temperatura?

Desi iarna stati 5 minute pe loc pentru a se incalzi motorul inainte de a demara la drum si identificati derapaje in functionarea sistemului de climatizare sau dupa caz actiunea sa ineficienta in raport cu sarcina de comanda, atunci trebuie sa stiti ca exista serioase probleme la nivel intern care pot duce pana la ineficienta intregului ansamblu.

 

Fie ca  filtrul de habitaclu trebuie igienizat sau condensatorul nu mai raceste potrivit ca urmare a scaderii lichidului de freon noi putem efectua masuratori de cea mai inalta calitate intr-un timp scurt pentru a identifica orice tip de problema.

Oferte de pret potrivite nevoilor dumneavoastra

Fara sa fie nevoie sa va puneti deoparte resurse financiare consistente, o astfel de actiune poate fi sustinuta numaidecat, tot ce va ramane sa faceti este sa ne contactati.

Chiar daca va aflati la locul de munca, la domiciliul propriu, la un prieten sau in trafic, noi putem interveni prompt, pentru a identifica orice tip de problema a sistemului de climatizare indiferent de natura sa.

La final va fi eliberat un certificat care sa ateste interventia facuta sau calitatea procesului in raport cu sistemul de climatizare.

Ne rezervăm dreptul de intervenție doar asupra problemelor legate de apartenența la sistemul de climatizare.

În cazurile în care au fost detectate diferite avarii, nu ne rezervăm dreptul de a oferi operațiuni de reparare.

Share:

Deplasare la domiciliu in Bucuresti pentru incarcare freon in instalatia masinii