INCARCARE FREON AUTO FORD

  • INCARCARE FREON AUTO FORD Ford 890x500.png
  • INCARCARE FREON AUTO FORD Ford 890x500.png

INCARCARE FREON AUTO FORD

Aparitia sezonului rece este de departe o provocare pentru soferii amatori sau cei profesionisti, din simplu fapt ca trebuie sa fie foarte atenti atat asupra modului in care manevreaza un autoturism cat si asupra indicatiilor pe care le ofera acesta in raport cu sistemele sale de legatura.

Conform unor studii amanuntite din automobilistica auto, s-a putut remarca ca in situatia in care afara se identifica temperaturi mult prea scazute, exista posibilitatea pierderii raportului de freon din instalatia de climatizare, lucru care ii va reduce din functionalitate, randament si va supune intreg sistemul asupra unui risc.

In cazul in care doriti ca operatiunile de incalzire/racire din interior sau asupra parbrizului sa fie actiuni cu care sa va identificati pe cat de comod pe atat de eficient, fara doar si poate o revizie periodica ar fi de bun augur, atat pentru preventie cat si pentru calitate.

Neoclim, service auto mobil destinat tuturor beneficiarilor

Neoclim va pune la dispozitie servicii de diagnosticare cu ultraviolete, umpleri cu freon auto, unde se intervine cu lichid refrigerant de inalta calitate, dar si de ulei, pentru racirea compresoarelor sau prevenirea pierderilor  de sarcina ce pot aparea ulterior.

Avantajul serviciului mobil este acela ca nu trebuie sa va deplasati pana la sediul nostru pentru a va identifica cu o asemenea revizie periodica, echipa noastra de experti identificandu-se cu deplasari la domiciliul clientului de indata ce a fost solicitata.

Daca sunteti un pasionat de modele Ford ceva mai vechi sau sunteti in trend cu moda si a-ti achizitionat de la un dealer auto un model contemporan, nu trebuie sa va faceti griji, deoarece nivelul de calitate al interventiilor noastre va fi acelasi.

Operatiuni facute ca la carte

Daca la un service auto oarecare calitatea lichidului refrigerant poate lasa de dorit la nivel calitativ asupra sistemului de climatizare, sau operatiunile de golire/umplere cu freon sunt puse sub semnul indoielii asupra modului in care sunt executate, noi va putem asigura ca toate aceste procese vor fi efectuate la cele mai inalte standarde.

Avand o echipa ce prezinta experienta foarte buna in domeniul auto, dar si aparatura de ultima generatie va putem asigura ca raportul de functionare al sistemului de climatizare va fi unul optim pe o perioada lunga de timp, lucru care poate fi atestat mai ales atunci cand va vom elibera un certificat de interventie.

Cum feedbackul dumneavoastra ne intereseaza, dar in egala masura si o colaborare ulterioara, va putem asigura ca oferta de pret unei asemenea interventii este avantajoasa, indiferent de modelul  Ford pe care il detineti.

Fara sa fie nevoie sa completati un formular prin care sa solicitati serviciile noastre, va stam la dispozitie atat telefonic cat si prin e-mail ori de cate ori doriti  sa efectuati o revizie periodica sau o interventie in regim de urgenta.

Ne rezervam dreptul de a refuza sa intervenim cu reparatii in cazul in care sunt detectate defectiuni vizibile ale instalatiei de climatizare.

De asemenea  fiecare oferta de pret este supusa unor termeni si conditii, iar orice modificare va fi aplicata fara a exista o notificare ulterioara.

Share:

Deplasare la domiciliu in Bucuresti pentru incarcare freon in instalatia masinii