INCARCARE FREON AUTO FORD

  • INCARCARE FREON AUTO FORD Ford 890x500.png
  • INCARCARE FREON AUTO FORD Ford 890x500.png

INCARCARE FREON AUTO FORD

Aparitia sezonului rece este de departe o provocare pentru amatori sau profesionisti, din simplul fapt ca trebuie sa fie foarte atenti atat in modul in care manevreaza un autoturism, cat si pe indicatiile pe care le ofera in raport cu sistemele sale de legatura.

Conform unor studii amanuntite din automobilistica auto, sa constatat că, în situația în care se identifică temperaturi prea mari, există posibilitatea de a pierde raportul freonului din instalația de climatizare, ceea ce va reduce funcționalitatea, randamentul și va supune întregul sistem asupra unui risc .

In cazul in care doriti ca operatiunile de incalzire/racire din interior sau asupra parbrizului sa fie actiuni cu care sa va identificati pe cat de comod pe atat de eficient, fara doar si poate o revizie periodica ar fi de bun augur, atat pentru preventie cat si pentru calitate.

Neoclim, service auto mobil destinat tuturor beneficiarilor

Neoclim va pune la dispozitie servicii de diagnosticare cu ultraviolete, umpleri cu freon auto, unde se intervine cu lichid refrigerant de inalta calitate, dar si de ulei, pentru racirea compresoarelor sau prevenirea pierderilor  de sarcina ce pot aparea ulterior.

Avantajul serviciului mobil este acela ca nu trebuie sa va deplasati pana la sediul nostru pentru a va identifica cu o asemenea revizie periodica, echipa noastra de experti identificandu-se cu deplasari la domiciliul clientului de indata ce a fost solicitata.

Daca sunteti un pasionat de modele Ford ceva mai vechi sau sunteti in trend cu moda si a-ti achizitionat de la un dealer auto un model contemporan, nu trebuie sa va faceti griji, deoarece nivelul de calitate al interventiilor noastre va fi acelasi.

Operatiuni facute ca la carte

Daca la un service auto oarecare calitatea lichidului refrigerant poate lasa de dorit la nivel calitativ asupra sistemului de climatizare, sau operatiunile de golire/umplere cu freon sunt puse sub semnul indoielii asupra modului in care sunt executate, noi va putem asigura ca toate aceste procese vor fi efectuate la cele mai inalte standarde.

Avand o echipa ce prezinta experienta foarte buna in domeniul auto, dar si aparatura de ultima generatie va putem asigura ca raportul de functionare al sistemului de climatizare va fi unul optim pe o perioada lunga de timp, lucru care poate fi atestat mai ales atunci cand va vom elibera un certificat de interventie.

Cum feedbackul ne intereseaza, dar in masura egala si o colaborare ulterioara, va putem asigura ca oferta de pret a unei astfel de interventii este avantajoasa, indiferent de modelul Ford pe care il detineti.

Fara sa fie necesar sa completati un formular prin care sa solicitati serviciile noastre, va sta la dispozitie atat prin telefon cat si prin e-mail ori de cate ori doriti sa efectuati o revizie periodica sau o interventie in regim de urgenta.

Ne rezervăm dreptul de a refuza să intervină cu reparații în cazul în care sunt detectate defecțiuni vizibile ale instalației de climatizare.

De asemenea, fiecare ofertă de preț este supusă unor condiții și condiții, iar orice modificare va fi aplicată fără o notificare ulterioară.

Share:

Deplasare la domiciliu in Bucuresti pentru incarcare freon in instalatia masinii