INCARCARE FREON AUTO FIAT

  • INCARCARE FREON AUTO FIAT Fiat 890x500.png
  • INCARCARE FREON AUTO FIAT Fiat 890x500.png

INCARCARE FREON AUTO FIAT

Trecerea sezoanelor, schimbările climaterice sau uzura sunt factori care ar trebui să ne aducă în alertă cu privire la parametrii de funcționare ai mașinii noastre.

Dacă aveți un autoturism Fiat în posesiune și doriți ca performanțele sistemului său de climatizare să fie unele optime, cu siguranță ar trebui să vă periodic să vă identificați cu o operație cum ar fi încărcarea cu auto freon.

La nivelul instalației de climatizare, circuitul lichidelor de refrigerare este absolut necesar atât pentru a susține structura pieselor de legătură, cât și pentru a crea un mediu optim al confortului deținătorului.

În cazul în care un motiv sau altul nu intervine de timpuriu pentru a menține acest sistem există riscul de scădere a randamentului de funcționare sau a nivelului de freon, situația cu adevărat problematică.

Daca simpla interventie a unui meserias auto v-a adus numeroase consecinte ulterior si doriti sa va identificati cu o lucrare pe cat de calitativa, pe atat de performanta, atunci va punem la dispozitie un serviciu mobil, destinat atat diagnosticarii cat si actiunii de baza, aceea fiind umplerea cu freon auto a sistemului dumneavoastra.

Neoclim lucreaza cu echipamente de lucru performante

Fie ca aveti un automobil Grande Punto din 2006, un Ducato Combinato sau alte categorii de clasa Premium, noi putem sa va asiguram ca serviciile noastre va vor fi puse la dispozitie, indiferent de locul din capitala in care activati.

Spre exemplu, daca lucrati in zona industriala, iar sistemul AC prezinta numeroase pierderi de freon sau dupa caz numai merge activat, de un lucru va putem asigura, acela ca vom interveni cu aparatura de ultima ora care sa identifice chiar si cea mai mica problema!

Pentru ca sistemul clima al masinii dumneavoastra are nevoie de toti parametrii functionali pentru a da randamentul potrivit, vom avea grija sa facem analiza structurala, iar la cerere putem efectua operatiuni de igienizare sau alte interventii ulterioare, in cazul in care una din piesele de legatura prezinta defectiuni.

 

 

Oferte adaptate oricarui buzunar

Neoclim este locul in care eficienta procesului de munca este direct proportionala cu oferta de pret.

In acest caz va putem asigura ca interventia noastra va fi cat se poate de prompta, iar calitatea serviciilor precum si modul de interventie este specific producatorului auto si adaptat specificatiilor sale.

Mai mult decat atat,  simpla executie a unui astfel de proces  va duce la eliberarea unui certificat care sa ateste calitatea lucrarii sau termenul sau de garantie.

Ne puteti gasi atat prin telefon, cat si prin e-mail, alternative care sa fie pe placul disponibilitatii dumneavoastra si adaptate deviceurilor pe care le aveti.

Nu demaram actiuni de diagnosticare sau umplere in cazul in care dintr-un motiv sau altul identificam piese / ansambluri fisurate sau care nu corespund manualului de functionare, precum si alte actiuni care nu tin de competenta noastra.

Nefiind un serviciu specializat pe mai multe categorii, nu se rezervă dreptul de intervenție doar asupra sistemului de climatizare și a unei premise de acțiune care să valideze buna funcționare și rezistență asupra tuturor factorilor de risc pe termen lung.

Share:

Deplasare la domiciliu in Bucuresti pentru incarcare freon in instalatia masinii