INCARCARE FREON AUTO DACIA

  • INCARCARE FREON AUTO DACIA Dacia 890x500.png
  • INCARCARE FREON AUTO DACIA Dacia 890x500.png

INCARCARE FREON AUTO DACIA

Incarcare freon auto Dacia

Producatorul Dacia a reusit sa faca fericiti foarte multi romani in ultima vreme, gratie automobilelor care combina elementele traditionale cu cele moderne.

Altfel spus, fie ca ne readucem aminte de perioada comunista, sau de necesitatile secolului nostru, totul poate fi combinat intr-o masina de calitate, fie de tip berlina, fie SUV.

Insa, numeroase operatiuni ce se identifica la nivelul bordului sau exteriorului masinii pot solicita indelung sistemul de climatizare, iar pentru acest lucru se necesita periodic interventia unei echipe de specialisti pentru incarcare cu freon auto.

Ce este freonul auto?

Ca si in cazul frigiderelor, lichidul refrigerant joaca un rol emblematic in economia generala a unui sistem integrat de tip clima la un automobil indiferent de actiunile intreprinse la bordul masinii.

Fie ca este prea cald si doriti sa obtineti atmosfera ideala pentru sofat, fie doriti ca aerul propulsat din mediul inconjurator de aeroterma sa fie incalzit adecvat, rolul lichidului refrigerant este absolut necesar pentru a delimita buna functionare a componentelor si legaturile dintre acestea.

Odata cu trecerea timpului,  activitatea de folosinta a acestui sistem scade de la sine cantitatea de freon, lucru care poate afecta de departe calitatea in functionare a sistemului sursa.

La cerere, echipa noastra executa servicii de incarcare freon Auto Dacia la un pret cu adevarat competitiv, facut special pentru nevoile dumneavoastra.

Fie ca detineti un model din seria 1300, fie unul de actualitate Logan, Sandero sau alte productii aparute dupa anul 2005, va stam la dispozitie cu servicii de calitate inalta, facute pentru oamenii intreprinzatori.

In cazul in care doriti sa distingeti pierderile de freon existente la nivelul sistemului de climatizare, echipa noastra va sta la dispozitie cu echipamente de detectie updatate la rigorile actuale, pentru a semnala chiar si cele mai mici abateri.

Mai mult decat atat, in cazul in care au fost semnalate contexte flagrante, se pot distinge numeroase planuri de interventie, care de asemenea vor fi supuse unor oferte personalizate, in functie de modelul de autoturism avut.

In cazul in care dintr-un motiv sau altul nu puteti ajunge la service, noi efectuam deplasari in orice locatie din orasul Bucuresti, pentru a nu risca intampinarea unor probleme adevarate in dreptul instalatiei de climatizare, care daca nu este intretinuta adecvat cu siguranta isi va scadea din randament.

Deseori majoritatea problemelor apar la nivelul sistemului clima din cauza inmagazinarii diferitelor particule de praf sau alte substante ce survin ca urmare a schimburilor de caldura sau dupa caz alte procese adiacente.

Pentru acest lucru vom cauta sa efectuam igienizarea adecvata in locurile cu probleme si alimentarea cu freon a cantitatii solicitate de automobilul dumneavoastra, astfel incat sa fie in conformitate cu cerintele manualului de folosire, dar si in termen cu perioada de verificare.

Nu trebuie sa va faceti griji indiferent de modelul de automobil Dacia pe care il detineti, intrucat vom gasi solutii pentru orice tip de problema intalnita.

NOTA : Ne rezervam dreptul de a informa clientii ca nu efectuam reparatii in jurul sistemului de climatizare daca sunt intampinate si alte probleme ce nu tin de sectorul nostru de servicii.

Share:

Deplasare la domiciliu in Bucuresti pentru incarcare freon in instalatia masinii