INCARCARE FREON AUTO AUDI

  • INCARCARE FREON AUTO AUDI AUDI 890x500 (3).png
  • INCARCARE FREON AUTO AUDI AUDI 890x500 (3).png

INCARCARE FREON AUTO AUDI

Încarcă freon auto Audi

Dupa o iarna greu, nu numai si poate majoritatea automobilelor "resimt", mai ales ca multi dintre soferi nu functioneaza la capacitate maxima sisteme de climatizare, acestea functionand pe o perioada restransa de timp.

Accesarea ocazionala a sistemului de climatizare deseori se resimte in jurul aparitiei sezonului cald deoarece exista posibilitatea scaderii randamentului de lucru a acestuia, un lucru pe care cu siguranta nu vi-l doriti, mai ales la un automobil Audi, facut pentru eleganta si senzatii tari.

Indiferent ca detineti un automobil din seria RS, A sau modele care pot cocheta oricand cu termenul de colectie, trebuie sa stiti ca functionarea acestor sisteme impune anumiti parametrii de lucru.

Deseori, schimburile de caldura, circuitul lichidelor fluide precum freonul sau uleiul pentru compresoare pot influenta bunul mers al instalatiei, langa care se adauga si diferite impuritati, inmagazinate daca nu s-a intervenit o perioada de timp ceva mai indelungata.

Importanta freonului se dovedeste de multe ori a fi decisiva, deoarece la nivelul unui automobil lichidul refrigerant conduce la identificarea parametrilor de confort adecvati la nivelul unui autoturism, acesta alimentand intreaga retea conform specificatiilor de lucru.

Servicii personalizate pentru clienti comozi

Daca sunteti una din persoanele care urasc cozile, locurile aglomerate sau dupa caz formalitatile cand vine vorba de achizitionarea unor lucruri sau intampinarea unor servicii noi iti propunem o modalitate unica de interventie, anume cea la domiciliu!

La cererea ta ne putem deplasa in orice locatie din capitala tarii pentru a efectua reviziile potrivite ale instalatiei de climatizare, maximizand randamentul de functionare al acesteia.

Stiai ca o asemenea interventie poate depista accidental si alte probleme ale aceleiasi instalatii?

Deseori se pot descoperi accidental si alte fenomene, iar noi suntem aici sa te ajutam, datorita aparaturii de lucru profesionale, adaptate la nevoile si rigorile oricarui autoturism modern al secolului nostru.

Altfel spus, iti putem comunica daca este nevoie sa schimbi un filtru habitaclu, sa efectuezi o igienizare cu substante  antiseptice la o instalatie de climatizare sau daca este necesar sa se intervina asupra factorilor de mediu care influenteaza buna functionare a intregului circuit interior.

Ne poti cauta atat telefonic cat si prin e-mail

Indiferent cum iti este la indemana, poti programa o asemenea interventie la domiciliul tau ori de cate ori se apropie termenul reviziei, semnalat de indicatorii din bord sau de manualul tehnic al masinii. Tot ce ai de facut este sa accesezi Incarcare freon auto Audi , iar noi vom veni cu solutii pentru tine!

Studiile arata ca in mod constant, majoritatea automobilelor isi pierd peste 10-15% din compozitia totala a freonului, mai ales in timpul sezonului rece, acolo unde parametrii de functionare se schimba, situatie in care cu siguranta vrei sa iti dotezi automobilul cu echipamentul potrivit pentru a sustine activitatea timp indelungat.

O interventie este facuta acum si o investitie potrivita te poate ajuta sa te bucuri de confortul tau la automobilul tau, mai ales daca vei petrece foarte mult timp in trafic la o zi.

În doar o oră, nu numai că putem finaliza efectuarea acestei servicii, dar va fi eliberat și un certificat de intervenție pentru a clarifica faptul că toate instrumentele cu care sa operat sunt în conformitate cu cerințele actuale pentru a susține buna funcționare a sistemului tau de CLIMATIZARE!

Share:

Deplasare la domiciliu in Bucuresti pentru incarcare freon in instalatia masinii